Mopeder och elcyklar

Hos HM Motor, Mikaelsson Bil hittar ni dom senaste och nyaste modellerna inom moped och elcyklar. Vi tillhandahåller märken som MOTOCR, Super SOCO och TWS. Kom in i butiken och kolla in hela vårt utbud, eller läs mer om olika modeller på våra leverantörers hemsidor.

Mopeder MOTOCR

MOTOCR COMET SP

Pris: från

19 995:-
HELT NY MODELL FRÅN MOTOCR. COMET SP FINNS SOM BÅDE KLASS 1 OCH KLASS 2 MOPED. Sidostöd och pakethållare är standard liksom ett USB uttag / laddning. Vill du montera en Toppbox på den så går detta utmärkt. med vår pakethållare som finns som tillbehör.
MOTOCR T-REX

Pris: från

23 995:-
T-REX ÄR EN RIKTIG FULL-SIZE MOPED. HÄR ÅKER DU BEKVÄMT ÄVEN MED PASSAGERARE. Med sina dubbla strålkastare och blinkers/bak/ bromsljus i LED lyser den upp vägen även på de mörkaste kvällarna. Färgsättningen i mattsvart och mattvit/mattsvart är de som efterfrågas mest i Sverige så valet var lätt för oss! Med sina grova däck sladdar man säkert på en grusväg men ligger lika stabilt på asfalt. T-Rex är en riktigt bra moped för både stads och landsvägskörning.
MOTOCR BIG MAX SP

Pris: från

22 995:-
PRECIS SOM STANDARD MODELLEN AV BIG MAX ÄR SP VERSIONEN EN MOPED SOM ÄR DESIGNAD FÖR ATT KUNNA ANVÄNDAS NÄSTAN ÖVER ALLT. SP versionen har lite extra tillbehör som USB-uttag, annan sadel, sidostöd och annan design på backspeglar samt andra färgalternativ. Sommar som vinter, i ur och skur, på grus och asfalt kämpar den på. En riktig kompis helt enkelt! Big Max SP finns både som 25 km och 45 km modell (Klass 1 & Klass 2).
MOTOCR BIG MAX

Pris: från

21 995:-
BIG MAX SINCE 1996! BIG MAX ÄR EN KULTMOPED SOM ÄR DESIGNAD FÖR ATT KUNNA ANVÄNDAS NÄSTAN ÖVER ALLT. Sommar som vinter, i ur och skur, på grus och asfalt kämpar den på. Med sina grova 12-tums hjul och sin robusta konstruktion har den här modellen rullat på de svenska vägarna i över 15 år Big Maxen är en kultmoped, den finns både som 25 km och 45 km modell.
MOTOCR COMET

Pris: från

18 995:-
COMET FINNS SOM BÅDE KLASS 1 OCH KLASS 2 MOPED. Den passar lika bra på cykelbanan i storstan som ute på landsvägen. En klass 2 moped får du parkera på samma sätt och plats som en cykel det gör att du slipper dyra parkeringsavgifter. Sidostöd och pakethållare är standard. Vill du montera en toppbox går detta utmärkt på den originalmonterade pakethållaren.

Mopeder Super SOCO

SUPER SOCO TSX

Pris: från

39 900:-
Super Soco TSx är en ultimat och smart elmoped med en förbättrad körprestanda och energieffektivitet än sin föregångare. Med den lätta ramen och smidiga hanteringen tar du dig genom trafiken enkelt och säkert. TSx utmärker sig med en aggressiv design och drivs av en kraftig elmotor. TSx erbjuder en hög nivå av modern finish med en bestämd och praktisk stil. Här får du en fantastisk körupplevelse tillgänglig i färgerna röd, orange, svart & grå.
SUPER SOCO TC

Pris: från

39 900:-
SUPER SOCO TC är utrustad med dagens bästa och nyaste teknik. Fira återfödelsen av klassikerna från 50-talet och initiera samtidigt en ny era av elektrisk rörlighet. Super SOCO TC sätter definitivt nya standarder inom elektrisk rörlighet. Fantastisk körupplevelse som levereras i färgerna svart, grön & blå.
SUPER SOCO CUx

Pris: från

29 900:-
Super SOCO CUx är den senaste innovativa elektriska scootern från märket Super SOCO. Elmopeden är designad för den europeiska marknaden och har bland det mest generösa benutrymmet på marknaden. Kör upp till 75 km/laddning. APP-funktion ingår i 3 år. CUX erbjuder en fantastisk körupplevelse och levereras i färgerna röd, vit & grå.

Elcyklar

Elcykel TWS Dynamic 7-Speed Granitgrå
Elcykel TWS Dynamic 7-Speed Granitgrå

Pris: från

18 990kr
Elcykel TWS Dynamic 7-Speed Vit
Elcykel TWS Dynamic 7-Speed Vit

Pris: från

18 990kr
TWS Dynamic med 7 växlar är en av marknadens mest välutrustade elcyklar.